Posts

Showing posts from July 28, 2013

SALE alert!!!

Raya makin dekat, dekat laa lg kite yg pompuan2kn ke shopping. .  So just nk tnye korg mne yg tmpat best shopping ehh? Mind sharing? Sharing is Caring!

Flawless

Image
Hoiiii tngokk kauu. Duluu muke titiktitik jahhh. Tp tngok sekarang ni, no more!!! 
So nk share skit laa kat korg ape i pkaii,  

Tngok laa dia siap post dlm beg comel molekk nii lgg! Ohh lupee plakk nk bgvtaw ape name dia... Name diaa.... Dam dam damm...(drum rolee) "FLAWLESS SET". Mmg effective gile. I bru pkai for 1 week dah nmpk bezanyaa.. It not just hilang kn jerawat it also putihkann, gebugebukann, berseri seriii kauu jahh knn? Hahahha. Actually i ni xde maslah jerawat pon.. Or i actually xpena nk kesah sngt if jerawah tumbuh. Tp since pkai ni.. Jerawat xtumbuh2 n makin putih.. (Putih ke?) hahahha. 
Ni gambr pling latest i. Just nk share laa. Sharing is caring kn? Nk tnjuk caring skitt. If nk tahu where korg boleh pkai jugk, leave comment below! 
P.S, camera from iphone 5 je.
XOXO Y

Follow Me!

Ramadhan & Telekung Raya @ Bella Ammara.

Image
Assalammualaikum W.B.T♥

Entry kali nie iqa nk share experience during Ramadhan. Bile bekerje di hospital ramai pesakit yg xpuasa sbb xdisuruh dan ad yg xboleh...dn Terpaksela telan air liur bile suap pesakit..walaupun hakikatnye makanan hospital xdela sedap sngt...Jd dlm keletihan melayan kerenah doctor lg , kite kdg2 lupa tanggungjawab kite terhadap pesakit Islam yg terlantar..Baru2 nie iqa berkesempatan menghadiri majlis ilmu, Ustaz tu membuka mata iqa dgn kenyatan die bahawa 'sesungguhnya kerja seorg jururawat adlah ditengh2 dosa dan pahala..kalau kita mampu ajar pesakit solat dn kite mampu ingtkn pesakit solat sudah cukup untuk kite mendpt pahale tp klo kite sendiri yg bwat hukum pesakit xperlu solat sedangkan pesakit mampu, wajib dan waras...kite pown share dosa pesakit...Semoga Iqa xlalai dlm pekerjaan dan ibadah...Amin..Sekadar peringatan buat diri sendiri.

Untuk menaikkn semangat iqa beribadah dibulan puase :) Iqa shop telekung kat Bella Ammara.
Cantikkan bile model bella p…