Posts

Showing posts from March 1, 2015

TIPS TO AVOID HUTANG LEBIH DARI KEMAMPUAN

Image
Hi, Salam!
Hari nie nak post iklan pendek je..zaman sekarang ni kalau bijak labur duit senang nak hidup senang..tapi tak boleh sombong dan berlagak. Ape2pun kene usaha. So nak promote sorang hamba Allah yang boleh tolong korang buat pinjaman dengan bank cepat dan telus. Interest xde hidden charges ok..nie mmg ikhlas nk tolong same tolong..
Loan bank with agent lain might takes time and belum tentu lulus...dan xsemua jujur...
boleh contact 0143336177 for any question..watapps diterima *Loan by bank rakyat
*Proses time less than a month

TIPS TO AVOID HUTANG LEBIH DARI KEMAMPUAN
1) Jangan pinjam more than 50% of salary lepas tolak semua bil2
2) Mesti ad backup plan atau future plan untuk ganti duit yang dipinjam
3) Jangan habiskan duit yang dipinjam unless dapat pulangan
4) Elakkan dari meminjam duit from someone yang include interest terlalu tinggi
5) Doa banyak2 elak beban hutang

Moga same2 murah rezeki... Amin...
S