Posts

Showing posts from May 31, 2015

Mascara Maybelline lama tapi baru

Image
Hello! Lama dah tak buat beauty review..so hari nie rasa ada mood nak buat satu. Actually kalau tunjuk mascara ni mesti uolls kenal. Mana taknya, it's Malaysia's No. 1 best- selling mascara.
Tadaaa kenal tak? First time I received the mascara from Maybelline I was like, 'eh, ni kan mascara yang dah lama kat pasaran tu...kenapa Maybelline bagi I review'...krik krikk ...tapi sebenarnya I salah. First of all cap die color lain. Habit I memang simpan barang- barang makeup yang dah abis untuk kenangan especially yang packaging cantik-cantik. I pun jumpa mascara HYPERCURL yang packaging lama and the limited edition one. Hello Kitty punye mesti simpan. Nak compare pun tak boleh sebab dah kering kontang mascara lama I tu...so I just tangkap gambar bagi uolls bezakan packaging dia. Sama je kan? except for the cap. Honestly, it's my favorite mascara once upon a time. Tapi biar I cerita kenapa I beralih arah from another mascara (as I recalled) mascara ni agak pricey untuk s…

Kasut dan Bag XES inspired by classic and rich Grecian tales

Image
Hello lovelies, agak lama tak share post pergi event since I pun busy dengan kerja. Tapi bila XES jemput pergi event I memang akan cuba jugak sedaya upaya sebab I suka je dapat bag dan kasut from XES. Kali ni XES buat event besar- besaran kat concourse Quill City Mall dihadiri para- para media dan blogger juga artis- celebriti tempatan.
Event on that day macam- macam hado kau.. games and massage and free makeover la and also Instagram contest yang one of the prize my sis menang. Best nya shopping bag free...I dapat bawa balik satu bag pun dah happy. Keep on reading sebab I nak share collection baru yang XES launch hari tu. Seriously rambang mata tengok collection terbaru XES.