Posts

Showing posts from June 7, 2015

The minimalist makeup essential: CC Cream and ombre lippies by Elisha Coy

Image
Scroll sampai habis kalau nak tengok kte pkai apa untuk ombre lips. Hello! Hari ni eksaited nak share another CC Cream. I memang peminat CC Cream. Sebab CC Cream ni mudah,  10 dalam 1 fungsi dia. Especially untuk kulit tak sekata macam I, CC Cream boleh tolong ratakan color kulit I. And selain kesan instant, dengan penggunaan secara berterusan, I rasa CC Cream boleh memutihkan kulit dan mengurangkan kedutan. Most CC Cream also came up with UV protection. Samalah macam CC Cream Elisha Coy.
Bezanya Elisha Coy CC Cream dengan yang lain- lain, ia mengandungi bahan- bahan yang semulajadi dan selamat untuk kulit. So, tak ada lah lepas pakai muka berminyak pastu tumbuh jerawat bagai. I suka pakai CC Cream untuk hasilkan makeup yang minimalist. Konon-konon kulit natural beauty lah tu..Padahal sapu CC Cream seinci. Kalau pakai foundation agak tebal mesti nampak sangat buruk bila dah berpeluh. Melainkanlah korang cantik bak Siti Nurhaliza, takpayah pakai apa- apa pun memang cantik. Nangis pun ca…

Babeskin came up with whitening soap and double serum

Image
Hello!
I review lagi satu sabun pemutihan...sorry lah kepada reader- reader yang selalu tengok muka I je keluar kat blog...mana Yana? Jangan tanyala..masing- masing busy..tak boleh nak paksa partner berblogging..so it has to be me alone...Blogging ni kena datang as a passion even writing kena ada mood, baru the thing that we write can engage with people. I guess some just take it as simply, words on pages. I'll try to keep on updating though...
Kalau you guys pernah browse to my blog, mesti you pernah nampak I review a produk by Babeskin. Beautyoat is kind of beauty innovation if you ask me sebab tak ada lagi produk Malaysia yang incooperate oat dengan collagen. Memang bagus produk dia. Just that I wish I can drink it continuously. Susah nak jumpa produk kecantikan yang bagus tapi harga murah gila. Tapi bila Babeskin ada produk baru why not I cuba dulu kan? Mesti setanding dengan produk keluaran pertama diorang.
So, tunggu punya tunggu, sampaipun barang pos berisi sabun dan serum…