Posts

Showing posts from November 1, 2015

Hijab Style for the insecure people travelling

Image
Alhamdulillah..masuk bulan 11 ni baru life tu teratur sikit lepas kahwin. Mula2 kawin rasa serabut kepala sampai sekarang pun still terumbang ambing tapi at least dah makin biasa dengan life as a wife. But life as a blogger maybe dah makin jauh ketinggalan. Nak honeymoon pun takde masa sebab management kerja memang menyedihkan. Lepas majlis cuti sehari je. sob sob..So, I mampu pegi Cameron jek ngan suami. Dahlah time jerebu. Nampak kabus and hidu asap jek. Yang penting I dapat jugak merasa kemanisan honeymoon tuh. So anyway...I nak share my experience as a Hijab person and being insecure as I was, I memang pastikan semua benda nak hangkut pergi travel. But over time, I learnt that less is more sebenarnya..janji kite pandai planning nak bawak apa. Eventhough we've been dating for soo long, travelling is not our forte. Even Genting pun tak jejak bersama. So after married, suami jadi a bit shocked seeing me pack so many things for a day trip (itupun lepas dah kurangkan banyak brg:p)…