Posts

Showing posts from July 17, 2016

Birthday Althea tapi kte dpt hadiah #Altheaturns1

Image
Hello, Assalammualaikum. Da bersarang blog agaknye since the last time I wrote. Well.. after becoming housewife I choose to fokus on being one kononnye laa..padahal xde mase nk blogging, nk kms rumah, nk keje, nk masak..hihi and tau2 je became idle in the blogging world. Insha Allah someday I might come back to do this and compiled all my life up (Please pray for me). Tapi buat masa sekarang, jemput2 lah follow IG @iqa_yana kalau nk reach me out.
Taknak bernostalgia arinie...Harinie amat special sbb nak buat birthday shout to Althea Korea!!
SAENG-il CHU-kah HAM-ni-dah,  SAENG-il CHU-kah HAM-ni-dah, SA-rang Ha-neun Altheaaaaaaaaa SAENG-il CHU-kah HAM-ni-dah
Betul x I nyanyi tuh? Kalau salah pejam mate eh...copy paste je tu..
So anyway, since it's Althea birthday, diorg nk celebrate their special day with uolls. One thing great about Althea is that bile korang pegi their website, korang akan rambang mata sbb banyak makeup kawaii gile mostly dari Korea. And Korea ni famous for their flawl…