Posts

Showing posts with the label BREENA

Face Luxe Brush By Breena Beauty; Berus makeup eksklusif Sabrina Tajudin

Image
Hello! Macam mana persiapan bulan puasa korang? Bestnya bagi sesiapa yang ada peluang cuti dan berbuka dengan keluarga lepastu dapat pergi solat tarawih dengan senang hati. I kerja je time tu...sob.. sob.. tapi tak apalah...tu lah lumrah kerja jururawat...Masa tak tentu... Taknak cerita sedih- sedih dah...Nak kenalkan uolls kepada berus makeup yang tersangatlah cantik by Breena Beauty! Kalau tengok gambar diatas mesti dah rasa teruja kan...memang berus dia sangat lembut. And of course, the quality is at top notch. Sekali pandang, never imagine that this is a local brand. Oh yes! better believe it, I memang bangga sangat dengan kejayaan the founder of Breena Beauty in making this brush a tough competitor to the luxurious brand. Mana taknya, tengok sekali je dah tergoda dengan warna putih dan rose gold berus tersebut.
Memang betul, looks can be deceiving, but trust me, the brush quality is a good as it looks. Bulu sintetik berbentuk dom yang teramat lembut sesuai untuk aplikasi makeup …