Posts

Showing posts with the label KRABI

Trip to Krabi -Aonang, Thailand Part 2.

Image
Hello pretty Ohsom! Assalammualaikum... Mula- mula planning nak buat satu part je...tp dah macam panjang sangat...jadi tertubuhlah part 2. Sebenarnya ikut planning, memandangkan tak pakai tourist guide, nak pergi Island hoping. Tapi mak abah tak larat. Jadi, instead of jalan- jalan kat pantai, kami banyak habiskan masa shopping kat darat. Harga barang kat Thailand ni macam sy mention, lebih kurang je dengan Malaysia. Tapi jadi jakun skit la sebab lain barangnye dengan Malaysia. Haaa nia air milo Thailand. Hehe Harga dia 250 baht. Mahal dari kite skit kan. Rasa pun lain macam skit. Lagi sedap Malaysia punye. 
Sampai- sampai hotel kami berehat dulu sebab da terlalu penat. Satu hari habis dalam kereta je. Lepas Magrib baru kami keluar balik. Beza masa Malaysia dan Thailand adalah satu jam. So kat sane 6.30pm dah Magrib dan dah gelap.
Disebabkan terlalu penat, malam tu kami sempat pergi warung makan, singgah 7Eleven pastu balik hotel. Ni lah warung nya. Sebenarnya kat Ao Nang ni banyak k…