Posts

Showing posts with the label PUDING ROTI

Resepi puding roti SUPER senang dan kisah jiran

Image
Hi Assalammualaikum, Salam Nuzul Quran. Alangkah indahnya hidup kalau I boleh konsisten baca Quran..tapi iman ni asyik naik turun, lagi banyak turun dari naik...Doakan I yang baik- baik ye..
Harinie nak cerita kisah jiran I...I panggil dia aunty je...I xingt nama die...and kalau ingat sekali pun I tak nak bagitau nama dia dalam blog nie..Biarlah setakat uolls tau betapa baiknya aunty yang makes me feel it's something yang I patut value and share,and of course, I tak dak diary so blog nie umpama diari I cite bende2 yang I think should be keep as memory and value. Sabar la ye korang...sebab terpaksa baca blog I...Kenapa I cakap value? Bagi I, manusia nie semua dilahirkan suci dengan hati yang baik dan mulia. Allah cipta kita sempurna. Tak kisahlah bangsa apapun.
I ada kenal satu Prof nie, I tak kenal rapat..but he's one of the most successful prof dalam hospital. Tapi sayang his life as a person especially sebagai seorang Islam hampir kosong. I tak boleh judge dia, I know, I…