Posts

Showing posts with the label THAILAND

Trip to Krabi- Aonang, Thailand: 12Jam naik kereta

Image
Hello Pretty and Awesome! Assalammualaikum... Entry kali nie entry santai...bukan pasal beauty dan bukan pasal lifestyle sangt pun...so cite dalam bahasa je la yek...susah la nak cite panjang2 dalam bahasa omputih...kalau da Melayu tu Melayu jugakla kn..
Hampir sebulan da percutian ke Krabi..baru hari nie terasa macam nak blog...saje nak kongsi pengalaman yang tak seberapa nie..Alhamdulillah...Allah permudahkan dapat cuti...semenjak kerja ni, nak cuti pun susah...pesakit ramai, staf skit...dah tu cuti banyak buat pekasam...tapi apkan daya...redha je la... Tapi memang kali nie rezeki bercuti...Jarang kami satu famili dapat cuti...Masing2 sibuk ngan hal sendiri...Kalau sorang cuti, yang lain kerja..dahtu nak jalan sorang- sorang ke kan...
Haaa tu la tajuk 12 Jam perjalanan...serius tak tipu...habis cramp segala bagai sendi kat badan ni terutama bahagian punggung. Tapi nak cuti punya pasal, ap pown jadi..Mesti ad org tanya, napa tak naik kapal terbang je...kalau ikutkan kos, pergi ramai…