Posts

Showing posts with the label beg

Kasut dan Bag XES inspired by classic and rich Grecian tales

Image
Hello lovelies, agak lama tak share post pergi event since I pun busy dengan kerja. Tapi bila XES jemput pergi event I memang akan cuba jugak sedaya upaya sebab I suka je dapat bag dan kasut from XES. Kali ni XES buat event besar- besaran kat concourse Quill City Mall dihadiri para- para media dan blogger juga artis- celebriti tempatan.
Event on that day macam- macam hado kau.. games and massage and free makeover la and also Instagram contest yang one of the prize my sis menang. Best nya shopping bag free...I dapat bawa balik satu bag pun dah happy. Keep on reading sebab I nak share collection baru yang XES launch hari tu. Seriously rambang mata tengok collection terbaru XES.