Posts

Showing posts with the label bites cafe

Sarapan seluruh negara sepanjang hari at Bites Cafe

Image
Hello, Assalammualaikum.
Walaupun blog dah kurang aktif and berubah2, Alhamdulillah rezeki blogging still ada dan kali ni for the first time dapat opportunity untuk makan, makan dan makan. 
I was contacted by lovely Stella from Foodink.com.my out of the blue ajak pegi makan kat Bites Cafe and memang I bab makan laju je. Hye, you got one life to live, why waste it on restaining yourself makan kan? Takpe2 ada lagi masa nak diet before the big day (nak sedapkan hati).
Straight to the point, konsep Bites Cafe is an all day breakfast cafe dimana uolls boleh jumpa macam2 jenis sarapan dari pelbagai negara sepanjang hari. You know what they say..'breakfast is an important meal of the day'. For those yang suka tempat makan yang boleh chillax and selfie plus makanan sedap this is a place for you. And yang paling penting for muslims, it's pork- free.
Thank to Encik tunang yang pandai capture gambar interior Bites cafe. Amacam? teruja tak tengok setting tempat dia? Selalu org kata &…