Posts

Showing posts with the label buang makeup

Easy and safe Skinsoul makeup removal wipes in just a swipe

Image
Pernah x korang merasa bertapa peritnye nk remove makeup time travel especially kalau semua bende lupa bawak? I pernah merasai sakit hatinya nk remove makeup tp pakai air je...dahlah kene tonyoh kuat2 part eyeliner mata...pastu xjugak bersih2...
Sebenarnya ikutkn, part mata tu tempat haram tau untuk tonyoh2...sbb lama2 dia akan buat kulit kita berkedut...I baru tau je fakta ni...dr sekolah dok pakai eyeliner cuci dgn air dan kuasa tonyohan je...patutla tengok mata sendiri sekarang serupa panda bear.
Tapi bila dah tau tak boleh buat camtu I akan sentiasa guna makeup removal nak buang makeup.cuma..time balik keje malam atau travel tu sifat malas plus mengantuk plus lupa melanda diri tu habis semua pantang larang I langgar..kadang2 pakai main tido je dengan makeup seinci tu...nasib baik belum kahwin...nnti apela kate suami kalau nmpk I tido dgn makeup tebal tuh...
Bagi yang mempunyai masalah2 macam I. I nak syorkan try SkinSoul Ultra Soft Facial Towelettes. I pun actually baru nak menge…