Posts

Showing posts with the label cheap

Bertemu jodoh dengan Ephyra Skin Bar (mesti baca!)

Image
Hi Assalammualaikum. Dah lama rasanya tak blogging. Maaf lah ye.. Sibuk pakai PC dok design artwork sendiri untuk wedding. I memang cerewet sikit bab design- design ni. Takut upah orang nanti orang menyampah  dok itu ini tak kena. Hihi...Pejam celik pejam celik, tak sangka dah 1 per 3 bulan puasa kita lalui...Ya Allah sekejap sangat. Tak sempat lagi jejak kaki kat mana- mana bazaar Ramadhan. Syoknya kalau dapat tawaf satu round. Tapi takut plak nafsu membeli tu melampau sangat. Nak raya lagi, nak kahwin lagi, semua nafsu syaiton bab shopping.
Harini eksaited nak kabor yang I dah bertemu jodoh skin care iaitu Ephyra Skin bar. Bila orang cakap pasal jodoh tu maksudnya selama- lamanya tau...Sebagai Beauty Blogger, I tak boleh tipu, I dah banyak gila cuba produk- produk skin care. Dan kalau boleh I tak suka la promote2 fake, ckp produk itu ini bagus sedangkan tak bagus manapun... Tapi kali ni I memang ikhlas nak share produk yang bagus. Tapi...baca sampai habis kalau nak tau kenapa I cak…

SALE AND OFFERS ENDING SOON: NICHII, KITSCHEN, BATH AND BODY WORKS AND MORE

Image
Well, Hello there pretty awesome!
Pretty soon it's going to be 2015 and it's freaking me out! How time flies and not a single resolution accomplish with flying color. How bout let's not have resolution next year or maybe...having resolution that is totally opposite of this year..like not getting skinny..  Let's not focus on the seriousness of having new year resolution and let's have a therapeutic session by shopping. Here's just a little update on sales ongoing in Malaysia particularly in KL. BTW, I get my sale update on shoppingnsales.com. Check them out and let's go bargain hunting together.
First up that caught my attention is the Guess Brand Sale...I have not yet gone to Guess boutique to find out but they say Guess is having crazy discounts. I was thinking of buying few items for my hantaran. Well, of course need to ask le boyfie slash becoming fiance slash becoming hubby.. Sale is a great way to save for you big day. So why not?
Next is he BBW Sale …