Posts

Showing posts with the label kuala lumpur

{Jom Jalan2 Jumaat} Selfie dengan Kucing Good Meowning Cafe kat Cheras

Image
Salam dan hello, cam biase, nak share satu lagi tempat yang iqa sempat pergi and tried out. Actually agak lame gak dah kesana. Time tu cafe Good Meowning nih baru nak bukak and tengah viral kat sosial media. Iqa pun check out la location die katne. Lerrr rupe2nya dekat sangat ngan rumah Cheras.

Pas kahwin iqa dan suami dah tinggal tengah bandar, so memang jarang balik Cheras. Alang2 dua2 tengah cuti, kiteorg nak masak ala2 shell out kat Cheras. Pas penat masak2 dan makan(ehem2 masak sorang2 tau) macam tak percaya mampu masak sorang2 padahal punyelah malas nak memasak tak tentu arah.
Dah kenyang kiteorg pown singgah Good Meowning cafe. Cafe die betol2 dekat dengan McD Hussein Onn, parking usually senang je. Kedai tak adalah besar sangat tapi ada glass wall between cafe and tempat main kucing sebab kata owner nak keep the place hygienic.
Mainly gi sana sebab nak main nan kucing pun. So kiteorang terus bayar RM5 untuk entrance. Before masuk kiteorang diminta basuh tangan sebab nak make…