Posts

Showing posts with the label kulit putih

Bertemu jodoh dengan Ephyra Skin Bar (mesti baca!)

Image
Hi Assalammualaikum. Dah lama rasanya tak blogging. Maaf lah ye.. Sibuk pakai PC dok design artwork sendiri untuk wedding. I memang cerewet sikit bab design- design ni. Takut upah orang nanti orang menyampah  dok itu ini tak kena. Hihi...Pejam celik pejam celik, tak sangka dah 1 per 3 bulan puasa kita lalui...Ya Allah sekejap sangat. Tak sempat lagi jejak kaki kat mana- mana bazaar Ramadhan. Syoknya kalau dapat tawaf satu round. Tapi takut plak nafsu membeli tu melampau sangat. Nak raya lagi, nak kahwin lagi, semua nafsu syaiton bab shopping.
Harini eksaited nak kabor yang I dah bertemu jodoh skin care iaitu Ephyra Skin bar. Bila orang cakap pasal jodoh tu maksudnya selama- lamanya tau...Sebagai Beauty Blogger, I tak boleh tipu, I dah banyak gila cuba produk- produk skin care. Dan kalau boleh I tak suka la promote2 fake, ckp produk itu ini bagus sedangkan tak bagus manapun... Tapi kali ni I memang ikhlas nak share produk yang bagus. Tapi...baca sampai habis kalau nak tau kenapa I cak…

Babeskin came up with whitening soap and double serum

Image
Hello!
I review lagi satu sabun pemutihan...sorry lah kepada reader- reader yang selalu tengok muka I je keluar kat blog...mana Yana? Jangan tanyala..masing- masing busy..tak boleh nak paksa partner berblogging..so it has to be me alone...Blogging ni kena datang as a passion even writing kena ada mood, baru the thing that we write can engage with people. I guess some just take it as simply, words on pages. I'll try to keep on updating though...
Kalau you guys pernah browse to my blog, mesti you pernah nampak I review a produk by Babeskin. Beautyoat is kind of beauty innovation if you ask me sebab tak ada lagi produk Malaysia yang incooperate oat dengan collagen. Memang bagus produk dia. Just that I wish I can drink it continuously. Susah nak jumpa produk kecantikan yang bagus tapi harga murah gila. Tapi bila Babeskin ada produk baru why not I cuba dulu kan? Mesti setanding dengan produk keluaran pertama diorang.
So, tunggu punya tunggu, sampaipun barang pos berisi sabun dan serum…