Posts

Showing posts with the label mata

Mascara Maybelline lama tapi baru

Image
Hello! Lama dah tak buat beauty review..so hari nie rasa ada mood nak buat satu. Actually kalau tunjuk mascara ni mesti uolls kenal. Mana taknya, it's Malaysia's No. 1 best- selling mascara.
Tadaaa kenal tak? First time I received the mascara from Maybelline I was like, 'eh, ni kan mascara yang dah lama kat pasaran tu...kenapa Maybelline bagi I review'...krik krikk ...tapi sebenarnya I salah. First of all cap die color lain. Habit I memang simpan barang- barang makeup yang dah abis untuk kenangan especially yang packaging cantik-cantik. I pun jumpa mascara HYPERCURL yang packaging lama and the limited edition one. Hello Kitty punye mesti simpan. Nak compare pun tak boleh sebab dah kering kontang mascara lama I tu...so I just tangkap gambar bagi uolls bezakan packaging dia. Sama je kan? except for the cap. Honestly, it's my favorite mascara once upon a time. Tapi biar I cerita kenapa I beralih arah from another mascara (as I recalled) mascara ni agak pricey untuk s…