Posts

Showing posts with the label minimalist

The minimalist makeup essential: CC Cream and ombre lippies by Elisha Coy

Image
Scroll sampai habis kalau nak tengok kte pkai apa untuk ombre lips. Hello! Hari ni eksaited nak share another CC Cream. I memang peminat CC Cream. Sebab CC Cream ni mudah,  10 dalam 1 fungsi dia. Especially untuk kulit tak sekata macam I, CC Cream boleh tolong ratakan color kulit I. And selain kesan instant, dengan penggunaan secara berterusan, I rasa CC Cream boleh memutihkan kulit dan mengurangkan kedutan. Most CC Cream also came up with UV protection. Samalah macam CC Cream Elisha Coy.
Bezanya Elisha Coy CC Cream dengan yang lain- lain, ia mengandungi bahan- bahan yang semulajadi dan selamat untuk kulit. So, tak ada lah lepas pakai muka berminyak pastu tumbuh jerawat bagai. I suka pakai CC Cream untuk hasilkan makeup yang minimalist. Konon-konon kulit natural beauty lah tu..Padahal sapu CC Cream seinci. Kalau pakai foundation agak tebal mesti nampak sangat buruk bila dah berpeluh. Melainkanlah korang cantik bak Siti Nurhaliza, takpayah pakai apa- apa pun memang cantik. Nangis pun ca…