Posts

Showing posts with the label muffin.my

Muffin for beauty lover to get reward

Image
Hi, recently I dapat beauty box from Muffin.my atau web add nye http://www.muffinbeauty.com dalam tu macam2 ada waiting for me to try...tp biasela...dalam keadaan super busy nk kawin ni, it would take ages for me to review them all. However, just wanted to let them know that I totally appreciate what they've sent to me...memang seronok everytime dpt barang2 kecantikan..
Nak bagitau...kalau you girls suka jugak dpt brg kecantikan and rajin review beauty product bolehlah sign up kat web muffin.my..tak perlu ada blog..just tulis dalam tu je...and the best part about it is that korang akan dapat points..kumpul points dan tebus barang2 kecantikan for free. Muffin online ni is a quite renown web jugak so ramai brand2 awesome participate meaning the higher chance korang dapat makeup2 dari brand2 yang selama ini korang idamkn.
Tryla usha nanti eh..