Posts

Showing posts with the label sabun

Babeskin came up with whitening soap and double serum

Image
Hello!
I review lagi satu sabun pemutihan...sorry lah kepada reader- reader yang selalu tengok muka I je keluar kat blog...mana Yana? Jangan tanyala..masing- masing busy..tak boleh nak paksa partner berblogging..so it has to be me alone...Blogging ni kena datang as a passion even writing kena ada mood, baru the thing that we write can engage with people. I guess some just take it as simply, words on pages. I'll try to keep on updating though...
Kalau you guys pernah browse to my blog, mesti you pernah nampak I review a produk by Babeskin. Beautyoat is kind of beauty innovation if you ask me sebab tak ada lagi produk Malaysia yang incooperate oat dengan collagen. Memang bagus produk dia. Just that I wish I can drink it continuously. Susah nak jumpa produk kecantikan yang bagus tapi harga murah gila. Tapi bila Babeskin ada produk baru why not I cuba dulu kan? Mesti setanding dengan produk keluaran pertama diorang.
So, tunggu punya tunggu, sampaipun barang pos berisi sabun dan serum…