Posts

Showing posts with the label superfresh maybelline

That Natural Glow, No makeup makeup look pakai Maybelline NY White Superfresh CC Cream dan barang kena curi time pos

Image
Hi! Assalammulaikum! Sape suka guna CC Cream angkat tangan. Dalam blogpost lepas2 I ad share beza the CC and the BB..eh jgn ingat I main2..the DD pun da out tau...
Tapi taknak cerita pun pasal cream yang banyak2 huruf ni...Nak share about CC Cream by Maybelline NY je..Thanks to Maybelline sebab tak putus2 hantar barang. Yang I sedih sangat ada juga akal manusia yang mencuri barang pos orang. Lagi pelik dahlah curi lipstick je and siap usaha sealkan sampul yang dah kena koyak. Ish apa motif kau pencuri?? Tolong la share pengalaman korang pasal benda ni. I tak boleh digest dalam kepala perkara2 macam ni.
Maybe kau teringin sangat pakai lipstick Loreal ye. Loreal hantar lipstick untuk kempen #wowlorealparis. Last2 memang betul I rase wow dengan sikap manusia berkenaan. Lari tajuk plak..I selalu samekan Loreal and Maybelline cause apparently dorang under company yang same2 kan? Betul tak?? Correct me if I'm wrong.
Back to my main topic, if you pakai BB, you akan perasan kulit you mac…