Posts

Showing posts with the label swissvita

SwissVita Anti-Spot Serum 2nd box!

Image
Good Day!
Hi Peeps! Hows life? good? good!
If you followed me before, last time i did a review in Bahasa version for this product, and i just have to review it again coz this is actually my 2nd tube for Swissvita Anti-Spot Serum.
It is too good to not have another tube.  Swissvita is actually a product from Taiwan. Anti-Spot Serum contain: 3-0 Ethyl Absorb Acid, a better form of vitamin C - that help brighten dark spot that caused by sun exposure, unstable hormone and others. 
Do you guys know why it came in a tube form? because it want to make sure the quality of the product is maintain. Plastic don't have guarantee on keeping the quality of the product. 
Here a picture of the texture, that small dots is enough for half of my face, it actually very easy to distribute and instant absorb to your skin.
I meet my other yana last time, and i remembered how stressful she is with studies and she been suffering with small dots spot. So i thought why not i share this product with her and…

[Product Review] SwissVita (review in BAHASA)

Image
Hi guyss!
So as promised yana akan review product ni, kalau korang follow yana punya insta korang tahu yana banyak kali post gambar SwissVita ni kn?  
sebab SwissVita punya product best gilee taw. tak tipu! takkan la yana nak cakap kosong tanpa facts kn?
okey kite tengok satu satu dulu k?

Swissvita;

Micrite 3D All Use Whitening Serum: Diperbuat dari herba yang active and terbukti berkesan untuk mencerahkan kulit. Bahan - bahan active seperti : B12 - membantu merawat hyper pigmentasi kulit yang menyebabkan kulit kusamTRANEX AMIC ACID - merawat pigmentasi seperti bintik-bintik jeragat, sunburn dan kulit kusamLS908 Extract - terbukti mencerahkan & sekatakan tona kulit Ideal untuk membantu sekatakan tona kulit, mencerahkan and melembabkan kulit tanpa rase berminyak. Texture dia sngt light, walaupun light, skit tu kan actually cukup sesangat daa untuk spread all over muka and leher taw. Bau dia? tak laa wangi cm perfume tuu tapi tak busuk, bau dia tak kuat langsung.  Bagi yang jenis tak …