Posts

Showing posts with the label wanderlust

{cafe REVIEW} Chilling and Lepaking minum coffee best kat Wanderlust

Image
Hello! Like I said, memang makin lembap sikit I nk blogging but surely, kalau ada masa I akan cuba share few things important in my life. Few days back I ada share something about travelling kan? So, basically, cafe kali nie was inspire by the joy and passion of travelling and it literally called Wanderlust.



Nampak simple je the exterior memang spot on dengan konsep yang owner die going for. Simple and just nice for chilling. Even the music yang dimainkan is kind of soft ballads and acoustic even a little bit of jazz. Sekarang ni banyak cafe compete untuk buat cafe mereka lebih selfie- freindly. Kalau korang masuk the cafe korang akan dapat feeling2 peaceful untuk tak segan2 tangkap gambar.

According to the owner, dia suka travelling and chilling. Bila cakap pasal chilling, mesti significant dengan coffee. Beliau berhasrat untuk jadikan her cafe known for the drinks.

.
Korang akan amazed dengan the way barista die buat air. Well, semestinya teruja sebab memang barista yang buat air tu men…